Dacă doriți să susțineți activitatea ReachingOut Romania si pe victimele minore ale traficului de persoane, puteți redirecționa 3.5% din impozitul pe venit catre ONG-ul nostru. Acest gest nu vă afectează cu nimic veniturile pentru că oricum cei 3,5% se duc la bugetul statului.

 

Cum ne poți ajuta?

Pasul 1. Descarcă formularul folosind link-ul de mai jos:

>>>Formular_230_Reaching Out Romania precompletat<<<

Pasul 2. Completează formularul cu datele tale și semnează-l. Datele noastre sunt pre-completate astfel că nu trebuie să-ți faci griji pentru altceva. 

Pasul 3. Depune formularul printr-una din metodele următoare:

 1. Prin intermediul portalului Agenției Naționale de Administrare Fiscală www.anaf.ro, accesând serviciul „Spațiul Privat Virtual”:
  • Pentru a te înregistra ca utilizator al serviciului Spațiului Privat Virtual, înregistrează-te pe site-ul ANAF – https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic
  • Serviciul „Spațiul Privat Virtual” este un serviciu gratuit pe care-l poți accesa cu credențiale de tip „nume utilizator” și „parolă” însoțite de coduri de autentificare de unică folosință „OTP”; 
  • Odată accesat portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, poți depune formularul în secțiunea „Depunere declarație unică și alte formulare SPV PF”.
 2. În format fizic, pe hârtie, la registratura organului fiscal de care aparțineți:
  • în persoană. Află administrația financiară de care aparții aici
  • sau prin poștă, în mod individual, cu confirmare de primire către administrația financiară de care aparții.

 

De ce să faci asta?

Redirecționând către cauza noastră, vei ști exact unde ajung cei 3.5% și ce se întâmplă cu ei. Dacă nu redirecționezi acest procent, el va fi alocat din oficiu către Bugetul General Consolidat, iar modul în care banii vor fi cheltuiți nu este întotdeauna transparent și nu se află în controlul tău.

 

Cât de mult ajută 3.5%?

Poate părea un procent mic, însă hai să facem un mic calcul: La un salariu lunar mediu brut de 7766 lei, 505 lei reprezintă impozitul pe venit. Din aceștia, 3,5% înseamnă 17,67 lei pe lună. În 12 luni, avem 212 lei de la fiecare persoană care donează. Astfel, un singur formular poate asigura hrană pentru o victimă minoră a traficului de persoane pentru o jumătate de lună, cu 3 mese calde pe zi și pachetul pentru școală.

 

Cât te costă să redirecționezi?

Redirecționarea este complet gratuită prin formularul online de pe site-ul nostru. Singurul cost care ar putea interveni este achitarea serviciilor poștale, în cazul în care vrei să ne trimiți formularul prin poștă.