Ne asumam obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt:

  • Nume
  • Prenume
  • Adresa
  • Telefon
  • Email

Scopul colectarii datelor este pentru prelucrarea comenzii si furnizarea de bunuri si servicii, iar noi garantam ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra. Acestea nu vor fi difuzate sau vandute catre terti. 

Ne angajam sa nu trimitem email-uri nesolicitate catre adresele de email ale Cumparatorilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate/serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei. Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. 

Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre prin email la reachingoutrom@yahoo.com sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. 

Pe baza unei solicitari trimise catre reachingoutrom@yahoo.com sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil printr-un email trimis la adresa reachingoutrom@yahoo.com.